Afspraken en voorwaarden

I. Wanneer je een boeking gemaakt hebt ontvang je van ons een bevestiging en de factuur. Na de ontvangst van deze factuur dien je 50% van het totaalbedrag (minimaal €500,- bij een groep van meer dan 2 personen) over te maken. Deze aanbetaling dien je binnen 10 dagen na boeking te voldoen, wanneer deze aanbetaling zonder overleg achterwege blijft vervalt de boeking. Het resterende bedrag dient 1 maand voor je vakantie overgemaakt te zijn op dezelfde rekening of contant bij aankomst.
II. Bij aankomst betaal je het eventueel nog openstaande bedrag plus de borg van €150,- contant voor het gebruik van onze materialen en accommodatie.
III. Aankomsttijden van 12:00 tot 21:00 uur. Je kunt vanaf 14:00 uur in de accommodatie. Mocht je door omstandigheden niet binnen deze tijden kunnen arriveren laat dit dan op tijd weten zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.
IV. We raden je aan om een reis, – en annuleringsverzekering af te sluiten voor de periode dat je bij ons te gast bent omdat jezelf verantwoordelijk bent voor de eventuele schade die je krijgt of maakt. Bij een eventuele annulering krijg je van ons de benodigde papieren toegestuurd. De 50% aanbetaling zal bij een annulering tot 2 maanden voor de aankomstdatum moeten worden voldaan. Als de annulering minder is dan 2 maanden voor de aankomstdatum zal het gehele bedrag moeten worden voldaan.
V. Er zijn 2 soorten vergunningen nodig om op de Ebro te mogen vissen. Allereerst een jaarvergunning, deze kost ongeveer €15,-. Daarnaast is een dag/weekvergunning verplicht, deze kost €6,- per dag of €30,- per week. Er mag gevist worden met 2 hengels per persoon van 1 uur voor zonsopkomst tot 1 uur na zonsondergang. In het donker varen is verboden houdt daar dus rekening mee. De visvergunningen kunnen wij voor jullie regelen hiervoor hebben wij een duidelijke kopie van jullie paspoort of ID kaart nodig. Zorg dat deze kopieën minstens drie weken van tevoren in ons bezit zijn zodat wij de vergunningen op tijd geregeld hebben bij jullie aankomst.
VI. Wij gaan ervan uit dat je de accommodatie, eventueel boten en of hengelmaterialen zo gebruikt en behandeld alsof het je eigen spullen zijn. De inboedel van de accommodatie mag niet mee naar de waterkant genomen worden. Het is niet toegestaan om met meer personen dan geboekt in de accommodatie te verblijven. Per boot zijn maximaal 3 personen toegestaan.
VII. Wij van Tesoros del Ebro zijn niet verantwoordelijk voor schade of verlies van spullen en materialen van de accommodatie, boten of hengelmateriaal. Sluit hiervoor de reisverzekering af.
VIII. Foto’s & Video’s welke wij maken tijdens je avonturen op de Ebro willen wij graag gebruiken voor onze website of FB-pagina om andere mensen enthousiast te maken om ook deze avonturen te komen beleven. Wil je dit niet, laat het ons dan weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
IX. De natuur, het weer, de waterstanden hebben wij niet onder controle. Bij extreme omstandigheden houdt Tesoros del Ebro zich het recht voor om niet uit te varen. We kijken wel hoe we toch de dag of dagen al vissend door kunnen brengen. De eventuele verloren visdag of dagen kunnen niet worden verrekend.
X. Klachten; mocht er onverhoopt iets niet naar je zin zijn wacht hier dan niet mee, maak het zo snel mogelijk kenbaar. We zoeken dan naar een passende oplossing zodat je verder gewoon van je vakantie kunt genieten.

We hopen dat je een fijne vakantie en mooie avonturen gaat beleven bij Tesoros del Ebro